Pistáciová pasta – profesional 200 g (100 % pist. DOP -Sicílie) Il Pistacchio

Značka: Il Pistacchio

Čistá pistáciová pasta,

z oblasti "Bronte" - Siciílie D.O.P. zelené pistácie

Čistá pistáciová pasta ( 100% pistácie z Bronte),je všestranná a chutná ingredience, kterou lze použít v řadě sladkých i slaných receptů. Získává se jemným mletím pražených pistácií a má intenzivní a aromatickou chuť.

 

Dostupnost Skladem
500 Kč
Pistáciová pasta – profesional 200 g (100 % pist. DOP -Sicílie) Il Pistacchio
Značka: Il Pistacchio

Složení :

Pražené a rafinované pistácie z oblasti Bronte D.O.P.
Skladování Skladujte na chladném a suchém místě, mimo dosah zdrojů tepla.
Balení V plechovkách po 1 až 3 kg (kusy v kartonu: 6 x 1 kg - 2 x 3 kg).
Popis výrobku Pistáciová pasta je výsledkem pečlivého výběru surovin: používají se pouze vybrané pistácie, které jsou jedinečné svými organoleptickými vlastnostmi. Díky typičnosti a pravosti tohoto nádherného ovoce umožňuje pasta z něj vyrobená vyrobit zmrzlinu s jedinečnou, intenzivní a nezaměnitelnou chutí sicilských pistácií. Neobsahuje umělá barviva a dochucovadla, umožňuje praktické a rychlé použití (ideální dávkování je 80-100 g/l); výrobek se také výborně hodí do pečiva, náplní a polev.
GMO Tento produkt není získán z GMO (nařízení 1830/2003 a 1829/2003).
Vzhled Pastovitý
Barva Zelená (přírodní)
Charakteristická vůně

Hlavní použití čisté pistáciové pasty je následující:

Dezerty: pistáciová pasta je základní složkou při přípravě zmrzlin, sorbetů, šlehaček, krémů, dortů, sušenek, makronek a dalších dezertů. Všem přípravám dodává bohatou a lahodnou chuť.
Slané pokrmy: pistáciovou pastu lze použít také při přípravě slaných pokrmů, jako jsou pizza, těstoviny, rizota, maso a ryby. Jednoduchým tradičním pokrmům dodá chuť a originalitu.
Několik tipů pro použití čisté pistáciové pasty:

Pistáciová pasta je velmi koncentrovaný produkt, proto je důležité používat malé množství.
Pro získání tekutějšího krému lze pistáciovou pastu zředit mlékem, smetanou nebo vodou.
Pistáciovou pastu lze skladovat na chladném a suchém místě.
Zde je několik receptů s čistou pistáciovou pastou:

Pistáciová zmrzlina: jedná se o klasický dezert, jehož základ tvoří pistáciová pasta, mléko a smetana.
Pistáciový dort: jednoduchý a chutný dezert, ideální pro zvláštní příležitosti.
Pistáciová pizza: originální varianta klasické pizzy margherita.
Pistáciové špagety: rafinovaný a chutný první chod.
Filet z lososa s pistáciemi: elegantní a rafinovaný hlavní chod.
Čistá pistáciová pasta je všestranná a chutná ingredience, kterou lze použít v řadě receptů. Je to jednoduchý a rafinovaný způsob, jak dodat pokrmům nádech chuti a originality


Doporučena porce pro zmrzlinu / krém 80 - 100 g/l
Výživové hodnoty na 100 g

Energie Kcal 670,1
Bílkoviny 20,9 g
Sacharidy  9,6 g
Tuky 60,9 g
Minerální soli 2 g
Vláknina  1,2 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Ostatní
Hmotnost: 0.2 kg