Toping z černé moruše

280 Kč –3 %
1 Squeezy Gelsi Neri dellEtna 1000x704 1
280 Kč –3 % 270 Kč
Skladem

Squeezy – toping z černých moruší z Etny (250 g)


Plnit dezerty nebylo nikdy tak snadné! Squeezy je hotový toping z černých moruší z Etny, který dodá vašim sladkostem neodolatelnou chuť.


Squeezy je lahodná pomazánka připravená k okamžitému použití – ideální na zdobení dortů, palačinek, vaflí nebo croissantů. Díky praktickému dávkovacímu uzávěru je aplikace snadná, čistá a rychlá.

Vyrobeno z pečlivě vybraných surovin a bez palmového oleje, takže si můžete užít autentickou chuť černých moruší bez kompromisů. Vyzkoušejte ho i jednoduše na plátku čerstvého chleba – bude to láska na první ochutnání!

Proč si ho zamilujete:

  • Černé moruše z oblasti Etny – bohatá, plná chuť

  • Praktický dávkovací uzávěr – žádný nepořádek

  • Bez palmového oleje – jen kvalitní suroviny

  • Ideální na dorty, palačinky, vafle nebo jen tak na pečivo

Detailní informace

Exkluzivní produkty
Exkluzivní produkty
Pečlivě vybíráme pouze ty nejkvalitnější suroviny – mnoho delikates nenajdete nikde jinde v ČR.
Přímý dovoz z Itálie
Přímý dovoz z Itálie
Většinu produktů dovážíme bez prostředníků přímo od italských producentů.
To nejlepší ze Sicílie
To nejlepší ze Sicílie
Spolupracujeme přímo s rodinnými farmáři ze Sicílie. Výrobky jsou výsledkem generací tradice, ruční práce a úcty k půdě
Věrnostní program
Věrnostní program
Sbírejte věrnostní body a těšte se na slevy při dalších vašich nákupech.

Detailní popis produktu

Složení:
Cukr, šťáva z černých moruší 30 %, glukózový sirup, kyselina: kyselina citronová, želírující látka: agar-agar.

Nutriční hodnoty 100 g
Energetická hodnota 1117 kJ / 267 kcal
Tuky 0,1 g
– z toho nasycené mastné kyseliny 0,0 g
Sacharidy 68,0 g
– z toho cukry 67,5 g
Bílkoviny 0,4 g
Sůl < 0,1 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Sladké oříškové krémy a delikatesy
Hmotnost: 0.23 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola